Άνθρωποι που ταΐζουν τους ανθρώπους

από | 2 Σχόλια

Ιστορία καμπάνιας

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και κατ’ επέκταση οι Έλληνες συμπολίτες μας βιώνουν οικονομική κρίση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να διατηρεί τον τίτλο της χώρας με το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται σοβαρά η ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας, οδηγώντας τους έτσι στην έλλειψη στέγης, στην τροφή κ.λπ.

Η ομάδα της ADRA Hellas, ακούγοντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχουν υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε και βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στην υποστήριξη ευπαθών ομάδων, αποφάσισε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο έργο διανομής τροφίμων για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. 

Ειδικότερα, σκοπός αυτού του έργου είναι η διανομή φρεσκομαγειρεμένων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες της περιοχής της Κατερίνης Πιερίας. Η διανομή θα γίνεται καθημερινά από τις 13:00 έως τις 17:00 στο κέντρο της πόλης ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους. Το έργο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου για έλεγχο των κριτηρίων καθώς και για αποφυγή εκμετάλλευσης του έργου.

Θα ξεκινήσει με τη διανομή τριακοσίων μερίδων (300) την ημέρα (αριθμός που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής καθώς στοχεύουμε να υποστηρίξουμε και να παρέχουμε γεύματα και στις έμμεσα πληγείσες οικογένειές τους) και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις ανάγκες. Η διάρκεια του έργου είναι αρχικά ένα έτος με πιθανότητα επέκτασης.

Πηγή: GoFund

2 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μάθε περισσότερα

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα από εμάς ή χρειάζεσαι διευκρινίσεις,  γράψε μας ένα μήνυμα και θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίζουμε.

Θέλεις δωρεάν βιβλίο;

Επικοινώνησε μαζί μας και πάρε ένα βιβλίο δώρο.

Κατηγορία

Tags

Χρειάζεσαι πνευματική βοήθεια;

Σε απασχολούν θέματα της
επικαιρότητας, πνευματικά 
θέματα η θέματα που 
σχετίζονται με την θρησκεία; 
Μπορείς να επικοινωνήσεις
μαζί μας  για μελέτη και βοήθεια 
μέσα από την Αγία Γραφή.

Συμφωνώ ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επικοινωνίας. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης ότι έχω το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχω στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Κανένα από τα προσωπικά δεδομένα που εισάγονται δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.

Διαβάστε επίσης…

Μόνο για σένα

Μόνο για σένα

Αγαπημένη μου Φίλη, Αγαπημένε μου Φίλε, γεια σου! Πώς είσαι;  Ένιωσα την ανάγκη να σου γράψω, για να σου πω πόσο νοιάζομαι για σένα… Σε είδα χθες που μιλούσες με τους φίλους σου. Περίμενα όλη την ημέρα, ελπίζοντας πως θα ήθελες να μιλήσεις και μαζί μου. Σου έδωσα...

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για τις διατροφικές διαταραχές σε παιδιά και εφήβους

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για τις διατροφικές διαταραχές σε παιδιά και εφήβους

Αν και οι διατροφικές διαταραχές στα παιδιά είναι γενικά ασυνήθιστες, οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν τα σημάδια καθώς το παιδί τους μεγαλώνει από την έναρξη της εφηβείας και σε όλη την εφηβική του ηλικία  (13-19 ετών). Ο Jo Everett , MD, ψυχίατρος που...

Γιατί τα καλά κορίτσια επιλέγουν κακά αγόρια

Γιατί τα καλά κορίτσια επιλέγουν κακά αγόρια

Το όνομά μου είναι Joanne Truner*. Σπάνια ακούτε τη λέξη «εθισμός» να χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάτι που είναι καλό για εσάς. Σχεδόν πάντα αναφέρεται σε μια επιβλαβή ουσία όπως ναρκωτικά, αλκοόλ ή τσιγάρα. Λοιπόν, ο εθισμός μου ήταν οι άνδρες. Και όχι όλοι οι...