Βιβλία

Διάλεξε ένα βιβλίο

Αν θέλεις να σου στείλουμε δωρεάν μια Αγία Γραφή η κάποιο βιβλίο από τον παρακάτω κατάλογο και επέλεξέ το στην Φόρμα Επικοινωνίας.

«Η Αγία Γραφή»

Η Αγία Γραφή—Μεταφορά στη Νεοελληνική ή Νέα Μετάφραση Βάμβα ή Μετάφραση Σπύρου Φίλου, αποτελεί μια σύγχρονη απόδοση της Αγίας Γραφής στην νεοελληνική γλώσσα. Συντομογραφείται ως ΝΜΦ και ΦΙΛ.

Η επιμέλεια του έργου έγινε από τον Σπύρο Φίλο. Κυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση το 1993 (η Παλαιά Διαθήκη και το 1994 η Καινή Διαθήκη) ενώ το 1995 κυκλοφόρησε η δεύτερη αναθεωρημένη μονότομη έκδοση. Αποτελεί μεταφορά σε δημοτική γλώσσα βασισμένη στο κείμενο της Νεοελληνικής Μετάφρασης της Αγίας Γραφής του Νεόφυτου Βάμβα.

«Η Τελική Παγκόσμια Σύρραξη»

Έχει χαρακτηριστεί ως “το πιο σημαντικό βιβλίο που γράφτηκε τα τελευταία 500 χρόνια!”

Έχεις αναρωτηθεί τι κρύβει το μέλλον; Θα καταστραφεί η γη σε ένα πυρηνικό αρμαγεδδώνα; Μήπως κάποιος μετεωρίτης θα βάλλει τέλος στην ανθρώπινη ιστορία; Τέτοιες σκέψεις προβληματίζουν χιλιάδες Έλληνες. “Η Τελική Παγκόσμια Σύρραξη” έχει τις απαντήσεις.

Ξεκινά με μια περιγραφή της χριστιανικής ιστορίας από τον καιρό των αποστόλων μέχρι σήμερα. Έπειτα, με λεπτομερή ανάλυση προφητειών της Αγίας Γραφής σκιαγραφεί γεγονότα που μέλλουν να συμβούν μέχρι την δεύτερη έλευση του Χριστού και παραπέρα.

“Η Τελική Παγκόσμια Σύρραξη” έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και πουληθεί σε δεκάδες εκατομμύρια αντίτυπα.

«Βήματα προς τον Χριστό»

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τον Ιησού Χριστό, το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας ψυχής, οδηγώντας τα ασταθή βήματα στο μονοπάτι της ειρήνης. Βήμα προς βήμα οδηγεί τον αναγνώστη σε μια διαδρομή γεμάτη με τη χάρη και την προστατευτική δύναμή του Ιησού Χριστού.

Μερικοί στρέφουν τις ελπίδες τους προς τους πολιτικούς και τους επιστημονικούς ηγέτες, αλλά η πλειοψηφία των φιλοσόφων, των παγκόσμιων αρχηγών και των κληρικών είναι περισσότερο επιφυλακτική.

Υπάρχει πουθενά ελπίδα και καθησύχαση; Μάλιστα, υπάρχει. Γι’ αυτούς που προτιμούν να μην πτοηθούν από την απόγνωση και σκέπτονται ότι ο Θεός αναμφίβολα γνωρίζει τη δυσχερή ανθρώπινη κατάσταση και θα μεταβάλλει τη ροή των γεγονότων με τρόπο εντυπωσιακό, υπάρχει διέξοδος. Οι αναγνώστες όμως αυτού του βιβλίου θ ανακαλύψουν βαθύτερες σκέψεις πάνω στις οποίες θα βασίσουν την αισιόδοξη άποψή τους. Η πίστη θα γεννηθεί στις καρδιές τους καθώς μελετούν τη διαφωτιστική και δυναμική αφήγηση των έντονων αγώνων της ανθρωπότητας κατά των σκοτεινών δυνάμεων του κακού. Η αφήγηση στηρίζεται επάνω στο βιβλικό θέμα της αιωνόβιας διαμάχης μεταξύ των θεϊκών και των σατανικών δυνάμεων, για τον έλεγχο της θέλησης των ανθρώπινων όντων.

«Η Iστορία της Aπολυτρώσεως»

Στην αρχή της περασμένης χιλιετηρίδας, παγκόσμια γεγονότα άφησαν ένα μεγάλο ερωτηματικό να αιωρείται στον ορίζοντα. Είμαστε εμείς οι άνθρωποι προορισμένοι για περισσότερες δυσκολίες και βάσανα ή η ενόραση του αύριο πρόκειται να μεταβληθεί προς το καλύτερο;